Jäsenenä STAL ry:ssä


Suun terveydenhoidon ammattiliitto STAL ry on Suomen suurin suun terveydenhoidon ammattiliitto. STAL ry:n asiantunteva, aktiivinen ja pitkäjänteinen toiminta on tuottanut tulosta, joka näkyy monin tavoin alan ammattilaisten arjessa.

STAL:n jäsenenä saat parhaan ammatillisen edunvalvonnan turvan. Jäsenenä saat käyttöösi kaikki STAL:n tarjoamat edut ja palvelut. Suun Terveydeksi -jäsenlehden sekä jäsenten tietopalvelun kautta saat ammattiisi ja koulutukseesi liittyvää tietoa. Lue lisää STAL:n jäseneduista

STAL ry:n ja Tehyn yhteistyö

STAL yhdessä Tehyn ja sen yhteistyöjäsenjärjestöjen kanssa muodostavat moniammatillisen terveydenhuoltoalan yhteisön, jossa on helppo toimia ja edistää moniammatillista yhteistyötä. Haluathan sinäkin kuulua Suomen suurimman terveydenhuoltoalan ammattilaisten yhteisöön! Jäsenenä sinulla on aina joku, jonka puoleen voit kääntyä ongelmatilanteissa.

STAL ry on Tehyn yhteistyöjäsenjärjestö. Tehyn ja STAL:n yhteisen jäsenyyden kautta myös suun hoitoalan ammattilaiset saavat kattavan edunvalvonnan ketjun, liity siis STAL:n lisäksi myös Tehyyn. Jäseneksi voit liittyä osoitteessa www.tehy.fi

Tehyn keskeisenä tehtävänä on huolehtia terveydenhuoltoalalle koulutetun henkilöstön palkkaus- ja palvelusehtojen parantamisesta ja osallistua näitä asioita koskeviin neuvotteluihin.