Kuulumalla sekä Suun terveydenhoidon ammattiliittoon että Tehyyn saat parhaan mahdollisen ammatillisen ja taloudellisen edunvalvonnan kokonaisuuden.

Jäsenmaksut

STAL:n vuosittaisesta jäsenmaksusta päättää jäsenistön edustajat liittokokouksessa.
 
Maksamalla vuosittaisen jäsenmaksusi saat käyttöösi kaikki STAL:n tarjoamat edut ja palvelut. Samalla turvaat niin ammatillisen edunvalvontasi ja vaikutusmahdollisuutesi STAL:n toiminnassa.
 
Jäsenmaksullasi vaikutat myös niihin resursseihin, joilla sinun alaasi, ammattiasi ja täydennyskoulutustasi voidaan kehittää ja järjestää.

Jäsenmaksu kattaa koko vuoden jäsenyyden. Jäsenmaksulasku lähetetään vuoden alussa sähköpostise kaikille STAL:n jäseninä oleville henkilöille. Niille jäsenille, jotka eivät ole ilmoittaneet sähköpostiosoitetta, lähetetään lasku postitse. Uusille jäsenille jäsenmaksut postitetaan liittymisen jälkeen.

Jäsenmaksuun sisältyy ammatillisten liittojen, Hammashoitajaliitto STAL ry:n tai Suuhygienistiliitto STAL ry:n jäsenyys sekä alueesi paikallisyhdistyksen jäsenyys, mikäli olet liittynyt myös siihen. Ammatilliset liitot ja paikallisyhdistykset eivät peri erillistä jäsenmaksua.

Jäsenmaksut 

  • 35 € jäseneltä, joka on sekä STAL:n että Tehyn jäsen
  • 50 € jäseneltä, joka on STAL:n mutta ei Tehyn jäsen

Jäsenmaksusta vapautetut

• kunniajäsenet
• eläkeläiset, kuntoutustukea saavat (kopio päätöksestä toimitetaan liiton toimistoon)
• varusmies- tai siviilipalvelustaan suorittavat
• opiskelijat
 
Jäsenmaksuvelvollisia ovat kaikki muut STAL:n jäseniksi liittyneet ja STAL:n jäseniksi merkityt henkilöt. Jäsenmaksu ei ole vapaaehtoinen. Säännöllisellä jäsenmaksun maksamisella varmistat katkeamattomat etusi ja oikeutesi STAL:ssa.
 
Jäsenmaksu on verovähennyskelpoinen. Tieto jäsenmaksun suorituksesta lähetetään suoraan verottajalle.