Jäsenmaksut

STAL:n vuosittaisesta jäsenmaksusta päättää jäsenistön edustajat liittokokouksessa.
 
Maksamalla vuosittaisen jäsenmaksusi saat käyttöösi kaikki STAL:n tarjoamat edut ja palvelut. Samalla turvaat niin ammatillisen edunvalvontasi ja vaikutusmahdollisuutesi STAL:n toiminnassa.
 
Jäsenmaksullasi vaikutat myös niihin resursseihin, joilla sinun alaasi, ammattiasi ja täydennyskoulutustasi voidaan kehittää ja järjestää.
 
Jäsenmaksut vuonna 2016
  • 35 € jäseneltä, joka on sekä STAL:n että Tehyn jäsen
  • 50 € jäseneltä, joka on STAL:n mutta ei Tehyn jäsen
Jäsenmaksu kattaa koko vuoden jäsenyyden. Jäsenmaksulomakkeet postitetaan tammikuussa kaikille vuoden alussa STAL:n jäseninä oleville henkilöille. Uusille jäsenille jäsenmaksut postitetaan liittymisen jälkeen.
Jäsenmaksuun sisältyy ammatillisten liittojen, Suomen Hammashoitajaliitto ry:n tai Suuhygienistiliitto STAL ry:n jäsenyys sekä alueesi paikallisyhdistyksen jäsenyys, mikäli olet liittynyt myös siihen.
Ammatilliset liitot ja paikallisyhdistykset eivät peri erillistä jäsenmaksua.
Kuulumalla sekä Suun Terveydenhoidon Ammattiliittoon että Tehyyn saat parhaan mahdollisen ammatillisen ja taloudellisen edunvalvonnan kokonaisuuden.

Jäsenmaksusta vapautetut
  • kunniajäsenet
  • eläkeläiset, kuntoutustukea saavat (kopio päätöksestä toimitetaan liiton toimistoon)
  • varusmies- tai siviilipalvelustaan suorittavat
  • opiskelijat
 
Jäsenmaksuvelvollisia ovat kaikki muut STAL:n jäseniksi liittyneet ja STAL:n jäseniksi merkityt henkilöt. Jäsenmaksu ei ole vapaaehtoinen. Säännöllisellä jäsenmaksun maksamisella varmistat katkeamattomat etusi ja oikeutesi STAL:ssa.
 
Jäsenmaksu on verovähennyskelpoinen. Tieto jäsenmaksun suorituksesta lähetetään suoraan verottajalle.
 
Takaisin etusivulle