Suun Terveydeksi -lehtimainos

Haluamme antaa lehtemme lukijoiden äänelle tilaa: Tule lukijaraatiin!

Onko sinulla näkemystä lehden tekemisestä? Herääkö sinulla lukiessasi usein ajatuksia kiinnostavista juttuaiheista tai ideoita hyvästä toteutuksesta? Jos vastasit kyllä, saatat olla etsimämme lukijaraatilainen.

STAL käynnistää vuoden alussa Suun Terveydeksi –lehden lukijaraadin. Sen jäsenet saavat neljä kertaa vuodessa sähköisen kyselyn, ja näin auttavat toimitusta tekemään lehdestä entistä kiinnostavamman. Lukijaraatilaiset antavat palautetta uusimmasta lehdestä, sen kiinnostavimmista artikkeleista tai ulkoasun miellyttävyydestä. He voivat myös itse antaa ideoita juttuaiheiksi tai selvitettäviksi asioiksi. Lukijaraati perustuu vapaaehtoisuuteen ja vastaukset tallentuvat nimettöminä.

Ilmoittaudu oheisella lomakkeella!


Suun Terveydeksi -lehti

Suun Terveydeksi -lehti on hammashoitajien ja suuhygienistien ammattilehti, joka ilmestyy neljä kertaa vuodessa. Lehti lähetetään jäsenetuna kaikille STAL ry:n jäsenmaksun maksaneille jäsenille. STAL ry:n tavoitteena on välittää lehden avulla ajankohtaista tietoa työelämän ja koulutuksen muutoksista. Lehden välityksellä voidaan tiedottaa myös jäsenille liiton ajankohtaisista asioista sekä ylläpitämään jäsenten tietotaitoa lehdessä julkaistujen ammatillisten artikkelien avulla. Lehden tavoitteena on myös tiedottaa Denstal Oy:n järjestämistä koulutuksista. 

Jos et ole STAL ry:n jäsen, voit tilata Suun Terveydeksi-lehden vuosikerran tai kestotilaukset voi tehdä oheisella lomakkeella. Voit tilata vuosikerran myös puhelimitse tai sähköpostilla toimisto@stal.fi.  

Suun Terveydeksi -lehden hinta on 50,00 euroa / vuosi. 
Eläkeläisjäsenille hinta on 15€/vuosi ja lehtitilaus on voimassa vuoden kerrallaan. 

Haluatko toimia toimituksen apuna? 


Otamme mielellämme vastaan palautetta sekä lehden sisältöön liittyviä ideoita, vinkkejä idearikkaista kirjoittajista sekä valmiita hammashoitajien ja suuhygienistien tekemiä kirjoituksia. Ota yhteyttä päätoimittajaamme tai suoraan STAL ry:n toimistoon!