Suun Terveydeksi -lehtimainos

Suun Terveydeksi -lehti

Suun Terveydeksi -lehti on hammashoitajien ja suuhygienistien ammattilehti, joka ilmestyy neljä kertaa vuodessa. Lehti lähetetään jäsenetuna kaikille STAL ry:n jäsenmaksun maksaneille jäsenille. STAL ry:n tavoitteena on välittää lehden avulla ajankohtaista tietoa työelämän ja koulutuksen muutoksista. Lehden välityksellä voidaan tiedottaa myös jäsenille liiton ajankohtaisista asioista sekä ylläpitämään jäsenten tietotaitoa lehdessä julkaistujen ammatillisten artikkelien avulla. Lehden tavoitteena on myös tiedottaa Denstal Oy:n järjestämistä koulutuksista. 

Jos et ole STAL ry:n jäsen, voit tilata Suun Terveydeksi-lehden vuosikerran tai kestotilaukset voi tehdä oheisella lomakkeella.

Suun Terveydeksi -lehden hinta on 50,00 euroa / vuosi.

Eläkeläisjäsenille lehti postitetaan maksutta jatkossakin, mutta vain erillisellä ilmoituksella. Eläkeläiset voivat tilata lehden puhelimitse tai ottamalla yhteyttä toimisto@stal.fi. Eläkeläisille lehtitilaus on voimassa vuoden kerrallaan. Haluatko toimia toimituksen apuna? 


Otamme mielellämme vastaan palautetta sekä lehden sisältöön liittyviä ideoita, vinkkejä idearikkaista kirjoittajista sekä valmiita hammashoitajien ja suuhygienistien tekemiä kirjoituksia. Ota yhteyttä päätoimittajaamme tai suoraan STAL ry:n toimistoon!