040 5633 175
toimisto@stal.fi
Päijänteentie 12, 00510 Helsinki
Liity jäseneksiOta yhteyttä

Karavaanarit tulloo tuassiisa

Tapahtumat

Pohjois-Savon Hammashoitajat ja Suuhygienistit ry jäsenet

Kuopion Rauhalahdessa sijaitseva kesäteatteri esittää tänä kesänä näytelmän ”Karavaanarit tulloo tuassiisa” sunnuntaina 30.6.2024 klo 15.

Ismo Apellin ja Jamppa Kääriäisen kirjoittama Karavaanarit 2 on jo ympäri Suomen multimenestykseen nousseen Karavaanarit -musiikkinäytelmän hulvaton jatko-osa. Vuosikymmen ja leirintäalue on vaihtunut ja nyt eletään 90-luvun loppua, hetkeä juuri ennen suurta lamaa. On juhannusaatto ja yön aikana kolme pariskuntaa sekoittuvat taas jälleen sananmukaisesti keskenään.

Leirintäalueen omistaja Reiska on kyllästynyt työhönsä ja erityisesti kaikkiin asiakkaisiinsa. Kyttäävien kausipaikkalaisten lisäksi hänen oloaan ei helpota angstinen tytär, alueelle änkeytyvä verkostomarkkinointi napakymppipariskunta ja viimeisen juhannus keikkansa heittävä Suomen vahvin mies amerikkalaisen managerinsa johdolla. Karavaanari kakofonia on valmis, kun ensimmäisestä osasta tutuksi tullut huijari Elmeri ja hänen siskonsa Unelma saapuvat puskaparkkiin camping alueen reunalle kepposet mielessään. Kenen vierestä Elmeri herää juhannusyöstä täällä kertaa. Esityksen kesto n. 2 h (sis. väliajan)

Sitovat ilmoittautumiset 30.5.2024 mennessä Maritalle tekstiviestillä puh.050-341 8484.

Ilmoita nimesi, sähköpostiosoitteesi ja työpaikkasi.

Teatterin omavastuu sisältäen väliajalla kahvit on 20 EUROA. Lipun voit maksaa paikallisyhdistyksen tilille FI 44 5609 1820 0380 18 henkilökohtaisella viitenumerolla, minkä saat sähköpostilla. Lipun nouto sovitusti tai ½ tuntia ennen esitystä Rauhalahden kesäteatterin lippukassan luona. Ilmoittautumalla annat luvan väliaikaisen rekisterin pitoon. Peruuttamattomasta poisjäännistä ilman lääkärintodistusta perimme todelliset kustannukset 37 euroa. Mukaan mahtuu 20 jäsenmaksunsa maksanutta jäsentä.

TERVETULOA!

Hallitus