Työpaikat

STATUS-palvelussa kohtaat suunhoitoalan ammattilaiset ja rekrytoit älykkäästi!

 

Julkaisemme alan työpaikat STATUS-palvelussamme. 

 

Siirry tästä STATUS-palveluun

 

________________________________________________________________________

 

STATUS TYÖNANTAJALLE

Rekrytoi nopeasti. Työn avaaminen käy nopeasti ja ilmoituksesi tavoittaa kerralla kaikki STAL:n jäsenet.

 

Rekrytoi helposti. STATUS kohtauttaa avatun työn ja juuri siitä kiinnostuneet tekijät. Vertaile ja järjestä standardisoidut CV:t ja valitse sopivin tekijä työhön. Myös lyhyisiin sijaisuuksiin työllistäminen on vaivatonta.

 

Rekrytoi läpinäkyvästi. Ammattilaiset hallinnoivat omaa osaamisen portfoliotaan ja ovat töitä hakiessaan sinuun yhteydessä suoraan, ilman välikäsiä.

 

Rekrytoi edullisesti. Töiden avaaminen ja ilmoittelu on aina maksutonta. Maksat 50 € (+ alv 24%) onnistuneesta rekrytoinnista.

 

 

STATUS TYÖNTEKIJÄLLE

STATUS-palvelu tukee ammatillista kehittymistäsi, ja sen kautta voit hakea helposti alasi töitä sekä STAL:n myöntämiä erityispätevyyksiä ja apurahoja.

 

Palvelu sisältää sähköisen portfolion. Voit tallentaa yhteen paikkaan käymäsi koulutukset, pätevyydet, työhistorian ja CV:n sekä kuvasi ja kuvauksen itsestäsi.

 

Palvelu kohtauttaa työnantajan ja -tekijän. Työnantajat ilmoittavat alan työpaikoista ja sijaisuuksista palveluun, ja työnhakijat voivat hakea niihin helposti. CV päivittyy automaattisesti tehdyistä töistä. Palvelun kautta saat työpaikkailmoitukset halutessasi sähköpostiisi tai tekstiviestillä - hakuvahdin asetuksista voit muokata milloin ja mistä haluat töitä.