syksypuu

Ihana syksy!

Nyt elokuun vaihtuessa syyskuuhun, alkaa kesä olla virallisestikin ohi. Haikeus valoisiin öihin ja loputtomiin lämpimiin päiviin saattaa nostaa päätään, mutta toisaalta syksyssä on omat ihanat ja innostavat puolensa. Kesätauon jälkeen on kiva palata taas vanhan tutun harrastuksen pariin tai kokeilla jotain aivan uutta. Syksy innostaa usein myös koulun tai työväenopiston penkille uutta oppimaan.

Tähän oppimisen nälkään Stal järjestää tänäkin syksynä runsaasti koulutusta jäsenilleen. Suuhygienisteille ja hammashoitajille on omat vuosittaiset koulutuspäivänsä, mutta niiden lisäksi järjestämme Ammatillisen seminaarin koko suunterveydenhoidon henkilöstölle 21.9.18. Tänä syksynä päätimme avata koulutuksen myös muille kuin nykyisille jäsenillemme #kaveriliittoon kampanjan hengessä. Stallillahan on 2019 vuoden ystävänpäivään saakka käynnissä kampanja, jossa kaverilleen liittoa suositteleva jäsen saa leffalipun. Koulutuspäivään on vielä muutama paikka vapaana ja siihen pääsee ilmoittautumaan osoitteessa https://www.denstal.fi/denstal/koulutuskalenteri/ammatillinen_seminaari_helsingissa

Koulutus ja varsinkin täydennyskoulutus on ollut meillä viime aikoina tapetilla muutenkin. Olemme yhdessä Tehyn ja muiden yhteistyöjärjestöjen kanssa valmistelleet täydennyskoulutussuositusta, joka julkaistaan vielä tämän syksyn aikana. Tähän asti monella työpaikalla on nojattu 14 vuotta vanhaan STM:n suositukseen, jossa koulutuspäivien minimi on kolme päivää. Sen verran annan vihiä tulevasta, että rimaa on nostettu ylemmäksi.

Otamme mielellämme myös vastaan ehdotuksia koulutuksen aiheista. Mitä juuri sinä kaipaisit täydentämään ammattitaitoasi tai lisäämään työhyvinvointia.

Iloista ja puuhakasta alkavaa syksyä!

 

Mirkka
Denstal tarjoaa suun terveydenhoitohenkilöstölle laadukasta lisä- ja täydennyskoulutusta.

Tutustu koulutuksiin