mervi_blogikuvaMoro!

Tänään tulee viikko täyteen siitä, kun aloitin uudessa tehtävässäni STAL ry:n toimistoassistenttina. Ennen tätä tehtävää toimin suuhygienistinä kunnalla lähes seitsemän vuoden ajan. Valmistuin 2011 Metropolia ammattikorkeakoulusta ja nyt viimeisen vuoden ajan olen tehnyt terveystieteiden maisterin opintoja osittain töiden ohessa Jyväskylän yliopistoon. Pääaineeni on gerontologia ja kansanterveys ja sivuaineiksi on valikoitunut kasvatustiedettä ja tarkoitus myös hiukan opiskella henkilöstöjohtamista. Vapaa-ajalla minut löytää pyörän selästä äänikirjaa kuuntelemassa tai crossfit salilta. Lempipuuhaani on kuitenkin sohvalla löhöily ja syöminen.  

Kiinnostukseni järjestötoimintaa ja sitä kautta vaikuttamisen mahdollisuuksia kohtaan on kasvanut vähitellen opintojeni myötä. Erityisesti hoitohenkilökunnan hyvinvointi, työssä jaksaminen, osaamisen vahvistaminen ja sen tehokkaampi hyödyntäminen ovat lähellä sydäntäni. Toimistoassistentin tehtävä tarjoaa minulle oivan näköalapaikan järjestötoimintaan sekä oman osaamiseni kehittämiseen tällä sektorilla. Jo vajaassa viikossa olen tavannut monia uusia naamoja ja tietoa tulvii joka suunnasta. Hurjasti on uutta opeteltavaa, mutta eiköhän hommat selkiydy pikku hiljaa. Toiminnanjohtaja Mirkka on tarjonnut parhaimman mahdollisen perehdytyksen ja olen tuntenut oloni erittäin tervetulleeksi.

Pidin työstäni suuhygienistinä, suun terveyden edistäjänä ja sitä olen edelleenkin. Nyt on kuitenkin aika opetella uutta ja viedä osaaminen uuteen ympäristöön. Minut löytää nyt lähes päivittäin täältä STAL:n toimistosta ja pyrin auttamaan teitä parhaani mukaan mieltä askarruttavissa asioissa.

Kuullaan ja nähdään!

Mervi OlkkonenDenstal tarjoaa suun terveydenhoitohenkilöstölle laadukasta lisä- ja täydennyskoulutusta.

Tutustu koulutuksiin