Stal.fi logo Helmikuun uutiskirje
lemon-2868205muok

Jäsenmaksu

Hyvä STAL ry:n jäsenemme, jäsenmaksulasku on lähetetty 15.12. sähköpostitse kaikille sähköpostiosoitteensa ilmoittaneille jäsenille. Jos et ole nähnyt laskuasi, tarkistathan myös roskapostikansiosi! Niille jäsenille, jotka eivät ole ilmoittaneet sähköpostiosoitettaan on jäsenmaksulasku lähetetty kotiin postitse.

Jäsenmaskulaskun eräpäivä oli 29.1.2018. Mikäli maksu on vielä maksamatta, pyydämme jäseniä huolehtimaan maksun suorittamisesta.

Laskuun liittyvissä kysymyksissä ota yhteyttä STAL ry:n toimistoon joko sähköpostitse toimisto@stal.fi tai soittamalla 09-5422 7531.

palkatkuntoon

Työehtosopimusten neuvottelutilanne

Tehyn työehtosopimukset päättyivät keskiviikkona ja neuvotteluissa ei ole päästy sopimukseen.

Kuntaneuvotteluissa on auki yhä edelleen monia asioita mm. palkankorotusten suuruus ja lomarahaleikkausten kompensointi. Myös koulutetun hoitohenkilöstön oma sopimus on yhä Tehyn neuvottelutavoitteena. Neuvottelut jatkuvat lauantaina.

Yksityisellä puolella Plusterveyden ja Hammaslääkärien työnantajayhdistyksen kanssa käytävät työsopimusneuvottelut jatkuvat ensi viikolla.

Tehy tarvitsee nyt jokaista jäsentään, jotta maaliin päästään. Jos et vielä ole Tehyn jäsen, käy liittymässä: www.tehy.fi

Seuraa sopimusneuvottelun tilannetta:

Tehyn puheenjohtaja kommentoi paljon neuvottelutilannetta omilla kanavillaan, niitä kannattaa seurata. Facebook: @tehynmilla, Twitter: @millaryt

Tehy somessa, Facebook: @tehy.fi, Twitter: @tehy_ry

Helmikuun teemapäiviä

Helmikuussa vietetään muun muassa maailman syöpäpäivää 4.2. Hiljattain uutisoitiin vahvasta yhteydestä parodontiitin ja haimasyövän välillä. Lue lisää STT:n tiedotteesta.

Ensi viikolla 5.-11.2. vietetään taas valtakunnallista xylitol-viikkoa! Teemaviikon tavoitteena on kertoa suun itsehoidon tärkeydestä ja muistuttaa ksylitolituotteiden eduista päivittäisessä hampaiden hoidossa. Katso lisää.

Tulossa koulutuksia

STAL ry järjestää virkistysiltoja keväällä 2018 seuraavilla paikkakunnilla: Jyväskylä 21.3., Savonlinna 10.4. ja Vaasa 19.4. Tiedotamme ohjelmasta ja ilmoittautumisohjeista enemmän seuraavassa Suun Terveydeksi -lehdessä sekä verkkosivuillamme. Illat jatkuvat myös syyskaudella 2018.

Denstalin koulutuksia

Tutustu koulutuskalenteriin ja ilmoittaudu koulutuksiin tästä.


Suositut oikomisen sarjakurssit jatkuvat! Maaliskuun sarjakurssit ovat jo täynnä, mutta seuraava oikomishoidon sarjakurssi osa 1 ja 2 järjestetään 30.-31.8.2018 Jyväskylässä. Katso ohjelma ja ilmoittaudu ajoissa, jotta varmistat paikkasi.
denstal_rgb