Stal.fi logo Joulukuun uutiskirje
winter-1367153

Tervetuloa seuraamaan blogia!

Tule tutustumaan STAL ry:n toimiston väen ylläpitämään blogiin! Blogikirjoituksia julkaistaan viikottain ja tällä pyritään tekemään näkyväksi se, mitä toimistolla tehdään sinunkin hyväksesi! Tervetuloa seuraamaan!


Työehtosopimuksista neuvotellaan

Tehy on aloittanut KVTES:n neuvottelukierroksen viime viikolla. Sopimus on irtisanottu ja uuteen sopimukseen ajetaan selkeitä palkankorotuksia, työehtojen parantamisia sekä kiky-leikkausten kompensointia. Tehy ajaa aktiivisesti myös omaa hoitajien sopimusta, kuten esimerkiksi lääkäreillä ja opettajilla jo on. Hoitajasopimukseen kuuluisivat myös suuhygienistit ja hammashoitajat. Yksityisen puolen TES:ien neuvottelut alkavat alkuvuodesta, ja samat neuvottelutavoitteet koskevat myös yksityistä puolta. STAL toimii Tehyn neuvonantajana palkkausta ja työehtoja kehitettäessä, kun mietitään suun terveydenhuollon erityispiirteitä.

Nyt tarvitsemme teitä, hyvät jäsenet! Jotta Tehy voi neuvotella ja vaatia meille paremman palkkauksen sekä työehdot, jäsenistömme tulee olla tiivis ja valmis mahdollisiin työtaisteluihinkin. Omissa työyhteisöissä kannattaa keskustella asiasta ja kehottaa niitä henkilöitä liittymään STAL:iin ja Tehyyn ketkä eivät sinne vielä kuulu. Vain Tehy neuvottelee yksityisen puolen suun terveydenhoidon hoitohenkilöstön (myös suuhygienistien!) TES:t! Erityisesti yksityisen puolen jäsenistön toivomme kasvavan, jotta neuvotteluille saadaan selkäranka.

Seuraattehan Tehyn uuden puheenjohtajan Millariikka Rytkösen Facebook-sivuja, niin pysytte ajan tasalla missä kohdin neuvotteluja ollaan menossa!

Uudet nettisivut

Olethan käynyt tutustumassa jo uusiin nettisivuihimme? Uudistuksella on pyritty helpottamaan tiedon löytymistä. Käy tutustumassa sivustoon ja anna tarvittaessa palautetta.

www.stal.fi Ammattiliiton sivut
www.denstal.fi Koulutusosakeyhtiön sivut

Tunnelmia Suun Terveys - Oral Health 2017 tapahtumasta seuraavassa lehdessämme

Kiitos taas kaikille messukävijöille! STAL ry ja Denstal Oy toi Hammaslääkäripäivien tapahtumaan jälleen kerran ison määrän kävijöitä, melkein 1600 hammashoitajaa ja suuhygienistiä! Tänä vuonna STAL:n messuosasto siirtyi muiden järjestöjen kanssa Järjestötorille, mutta onneksi moni löysi meidät uudesta sijainnista huolimatta. Ensi viikolla ilmestyvässä vuoden viimeisessä Suun Terveydeksi -lehdessä on tuhti tiivitelmäpaketti tapahtuman koulutuksista ja messutunnelmasta.

Nähdään taas ensi vuonna!

Palkittuja stallilaisia

Suun Terveys -tapahtuman avajaisissa 23.11.2017 palkittiin vuoden hammashoitaja ja vuoden suuhygienisti. Vuoden hammashoitajaksi valittiin mikkelililäinen Sirpa Kontinen ja vuoden suuhygienistiksi naantalilainen Pia Kanervala. Onneksi olkoon vielä kerran voittajille!

Suomi 100 -työyhteisökilpailun voiton vei Nastolan hammashoitola. Onnea menestyvälle ja esimerkilliselle työyhteisölle palkinnosta!

Voittajista lisää tulevassa Suun Terveydeksi -lehdessä.

DENSTAL koulutukset


Tulossa mm.
Oikomishoidon sarjarkurssit 1 ja 2, 22.-23.3.2017 Jyväskylä
Oulun koulutustapahtuma 12.4.2017
Helsingin koulutustapahtuma 17.5.2017

Lisäksi maksuttomia ammatillisia iltoja vietetään kouluttautumisen merkeissä Lahdessa 15.3. ja Seinäjoella 26.4.
christmas-2970954

Rauhallista joulunaikaa ja menestystä uudelle vuodelle!

STAL ry:n toimisto on suljettu joulun aikaan 22.12.-27.12.2017.