Stal.fi logo Maaliskuu 2018
people-2596150pienempi

Kiitos Sinulle jäsenmaksusi maksamisesta!

Kiitos, että olet huolehtinut STAL ry:n jäsenmaksulaskusi maksamisesta. Jäsenmaksutuotoilla mahdollistetaan kaikkien suun terveydenhuollon hoitohenkilöstön ammatillista edunvalvontaa, ammatillisia julkaisuja, koulutuksia ja jäseniltoja. Lisäksi STAL ry on merkittävä järjestö erilaisissa STM:n työryhmissä, lausuntojen antajana ja yhteistyökumppanina. Ilman järjestön aktiivista toimintaa hammashoitajien ja suuhygienistien ääni jäisi varjoon yhteiskunnallisissa asioissa.

Niille jäsenille, kenellä jäsenmaksulaskun maksaminen on unohtunut, on lähetetty muistutuslasku.

Muistathan, että olemme Tehyn yhteistyöjäsenjärjestö. Tehy sai maaliin kaikkien meidän alalla työskentelevien työehtosopimusneuvottelut, viimeiset viime viikolla. Tutustu ajankohtaisiin neuvottelutuloksiin täältä: https://www.tehy.fi/fi/liittokierros

Suosittele kollegallesi STAL -jäsenyyttä!

Suosittele kollegallesi STAL -jäsenyyttä ja saat palkinnoksi leffalipun. Liittoomme liittynyt uusi jäsen saa liittymislahjan. Kampanja on voimassa vuoden 2019 helmikuun loppuun saakka. Katso kampanjan säännöt täältä: Kollega liittoon
balloon muokattu

Maaliskuun teemapäiviä

20.3. Oral Health-päivä – Maailman suun terveyspäivä


"Say Ahh: Think Mouth, Think Health"
Tällä nyt käynnistyvällä kolmivuotisella kampanjalla pyritään herättämään ympäri maailmanhuomio terveiden ja hoidettujen hampaiden merkityksestä yleisterveyteen.

Mukana on suuria terveysalan kaupallisia toimijoita (Suomesta Planmeca Oy), mutta hoitohenkilöstön jokaisessa päivässä tulisi olla ajatus, että ilman riittävää yleisterveyttä suukin voi huonosti ja huono suunterveys johtaa yleisterveyden heikkenemiseen.
Lue lisää

22.3.2018 Maailman vesipäivä


Maaliskuun 22. päivä vietetään maailmanlaajuisesti YK:n vesipäivää. Vesipäivän tarkoitus on muistuttaa meitä puhtaan veden tärkeydestä ja vuosittain vaihtuvalla teemalla tuodaan esille eri näkökulmia puhtaan veden laatuun ja saatavuuteen. Vuoden 2018 teemana on luonnonmukaiset menetelmät veteen liittyvien ongelmien ratkaisemiseksi.
Lue lisää


STAL ry:n tulevia tapahtumia

Kollegakiertueet keväällä 2018

Kollegakiertue on tarkoitettu jäsenillemme virkistysillaksi arjen keskelle. Ota kollega mukaan ja tule nauttimaan lasillinen kuohuvaa ja kertomaan terveisiä, mitä sinulle ja työpaikallesi kuuluu. STAL ry:n edustajia mukana kertomassa liiton ajankohtaisista ja tällä hetkellä puhuttavista asioista. Mukana myös Tamro/Cloetta/Dental Mammoth, kaikki osallistujat saavat tuotekassin tapahtuman päätteeksi.


Kiertuepaikkakunnat:
21.3. Jyväskylä
10.4. Savonlinna
19.4. Vaasa

Tutustu ohjelmaan ja ilmoittaudu mukaan!

Esimiesiltapäivä 19.4. Vaasa

STAL järjestää yhdessä Tehyn ja Denstal Oy:n kanssa suun terveydenhuollon hoitohenkilöstön esimiehille suunnatun koulutusiltapäivän. Tilaisuudet ovat maksuttomia, mutta ilmoittautumiset sitovia. Peruuttamaton tai viimeisen ilmoittautumispäivämäärän jälkeen peruttu ilmoittautuminen laskutetaan osallistujalta.

Viimeinen ilmoittautumispäivämäärä kaksi viikkoa ennen tapahtumaa, 5.4. Katso ohjelma ja ilmoittaudu mukaan!

Esimiesiltapäivät jatkuvat syksyllä Kuopiossa, Rovaniemellä ja Helsingissä.

Paikallisyhdistysten vuosikokoukset

Katso tästä linkistä oman paikallisyhdistyksesi vuosikokouksen ajankohta ja ilmoittautumisohjeet.

Katso myös paikallisyhdistysten virkistysillat

Denstal Oy:n tulevia koulutuksia keväällä 2018

Ammatilliset illat

Ammatillista koulutusta suuhygienisteille, hammashoitajille ja alan opiskelijoille. Tilaisuudet ovat maksuttomia, mutta ilmoittautuminen on sitova. Peruuttamaton sekä viimeisen ilmoittautumispäivän jälkeen peruttu ilmoittautuminen laskutetaan osallistujilta.

Katso ohjelmat ja ilmoittaudu mukaan!


Koulutustapahtumat


22.-23.3. Oikomishoidon sarjakurssi 1&2 -TÄYNNÄ (huom! seuraava kurssi järjestetään 30.-31.8., kurssille vielä tilaa)
12.-13.4. Oulun koulutustapahtuma
17.-18.4. Helsingin koulutustapahtuma