Stal.fi logo Marraskuu 2017
leaves-2904839

Suun Terveys - Oral Health 2017

Tervetuloa Suun Terveys - Oral Healt -tapahtumaan 23.-25.11.2017 Helsingin Messukeskukseen! Suun Terveys -koulutustapahtumaan ilmoittautuneet tulevat saamaan tällä viikolla osallistujakorttilinkkinsä sähköpostitse. Ongelmatilanteissa auttaa Denstal, koulutus@denstal.fi tai 0405661656.

STAL ry, Denstal ja Tehy tavattavissa osastolla 2n25, joka sijaitsee uudella Järjestötorialueella, Näkökulma-lavaa vastapäätä. Tervetuloa tapaamaan STAL:n hallitusta ja puheenjohtajaa!

STAL ja Denstal verkkosivut uudistuivat!

STAL:n ja Denstalin verkkosivut uudistuivat. Sivut ovat toimintakunnossa, mutta pieniä päivityksiä tehdään koko ajan. Sivustoista on pyritty tekemään selkeämmät ja helpommin navigoitavat. Denstalin sivut löytyvät jatkossa osoitteesta: www.denstal.fi

Uutiskirjeet

Uutiskirjeiden lähetyspalvelin muuttuu. Muistathan hyväksyä joulukuussa sähköpostiisi tulevan uutiskirjeiden hyväksymislinkin, jotta saat jatkossakin STAL:n uutiskirjeitä, joissa tiedotetaan ajankohtaisista tärkeistä asioista sekä Denstalin koulutuksista. Uutiskirjeet ovat STAL:n tärkeä tiedottamisen kanava. Uutiskirjeet voi jatkossakin lukea myös uusien verkkosivujen Uutsihuoneelta.

Tasa-arvoa työelämään

Tehy kampanjoi tänä vuonna näkyvästi tasa-arvoasioista työelämässä. Käy tutustumassa tasa-arvosivustoihin: https://www.tehy.fi/tasa-arvo/

Muistathan ottaa yhteyttä omaan luottamusmieheesi, mikäli epäilet omalla kohdallasi, että tasa-arvo ei toteudu (esim. raskaussyrjintä).

Diabetespäivä 14.11.

Ensi viikolla vietetään diabetesviikkoa. Maailman diabetespäivää vietetään 14.11. Diabetesliiton teemana on tänä vuonna kohonnut diabetesriski raskausdiabeteksen jälkeen. STAL ry muistuttaa myös jäsenistöään huomioimaan työssään raskausdiabetesta sairastavien asiakkaiden huomioimista erityisesti.

Raskausdiabeteksestä lisää
Diabeteksesta ja suun terveydestä lisää


Suu&Sydän kampanja

Sydänliitto ja Hammaslääkäriliitto järjestävät parhaillaan Suu&sydän -kampanjaa, jossa tavoitteena on kertao suunterveyden ja yleisterveyden yhteyksistä väestölle.

Varsinkin monissa kunnissa terveyden edistämisen toimista vastaavat suuhygienistit ja hammashoitajat, ja siksi myös heidät on kutsuttu osallistumaan kampanjaan. Pääasiahan on, että suunterveystieto leviäisi väestölle mahdollisimman laajasti.

STAL ei ole Sydänliiton kumppanina kampanjassa mukana, mutta se on mukana Hammaslääkäriliiton viestijäkumppanina.

Suu&sydän -kampanjaan liittyvän PowerPoint-materiaalit löytyvä Hammaslääkäriliiton sivuilta: http://www.hammaslaakariliitto.fi/fi/pida-suusydan-luento#.WgFOWFu0OUk