Stal.fi logo Tammikuun uutiskirje
lapland-2984828 muok

Hyvää uutta vuotta 2018!


Jäsenasioita:


Jäsenmaksulaskut lähetetään jo tuttuun tapaan sähköpostitse 15.1.2018. STAL ry:n tehtävänä on suuhygienistien ja koulutettujen hammashoitajien ammatillinen edunvalvonta ja ammattien kehittäminen. Koulutuksesi perusteella kuulut myös joko Suuhygienistiliitto STAL ry:n tai Hammashoitajaliitto STAL ry:n.

STAL ry:n jäsenmaksun maksamalla, varmistat kaikki Sinulle kuuluvat edut ja palvelut:
  • Asiantuntija-apu: jäsenenä sinulla on aina joku, jonka puoleen kääntyä
  • Suun Terveydeksi- lehden 4 kertaa vuodessa, Hammaslääkärilehden tilaus jäsenetuhintaan
  • Mahdollisuus maksuttomaan jäsenetukoulutukseen (vuosittain 50 jäsentä)
  • Katso tarkemmin https://www.stal.fi/jasenelle/jasenedut
Tehyn ja STAL ry:n yhteisjäsenyydellä varmistat parhaimman ammatillisen, taloudellisen ja juridisen edunvalvonnan kokonaisuuden. Katso tarkemmin https://www.tehy.fi/fi/palvelut-ja-edut/jasenedut

Jäsenmaksusi on 35 € / vuosi, jos olet sekä STAL ry:n että Tehyn jäsen.
Jäsenmaksusi on 50 € / vuosi, jos olet vain STAL ry:n jäsen.


#palkatkuntoon

Tehy on jättänyt yhdessä Superin kanssa liittokierroksen neuvottelutavoitteet Kuntatyönantajalle. Keskeisimpinä tavoitteina ovat selkeät palkankorotukset, julkisen sektorin lomarahaleikkausten korvaaminen sekä koulutettujen hoitajien oma sopimus, jonka myötä olisi mahdollista korjata alan epäkohtia ja parantaa mm. palkkausta ja työaikamääräyksiä erityisesti koulutetun hoitohenkilöstön kannalta. Lue lisää.

Suun terveydenhuollon yksityispuolen työehtosopimukset ovat myös tänä keväänä neuvottelujen alla. Neuvottelutavoitteet ovat samat kuin julkiselle puolelle, lisää liksaa ja paremmat työehdot.

Muistathan kuulua myös Tehyyn! Tänä keväänä tuloksia saadaksemme, tarvitaan meitä kaikkia.

Toimiva työnjako suun terveydenhuollossa

STAL ry:n uusilta nettisivuilta löytyy STAL:n ja Hammaslääkäriliiton yhdessä toteuttama sivusto, joka ohjaa toimivaan työnjakoon suun terveydenhuollossa. Käy tutustumassa: Työnjako

STATUS-palvelu

STATUS-palveluun kirjautumisessa on ollut pitkään jatkunut ongelma. Tämänhetkisen tiedon mukaan palveluun pitäisi päästä kirjautumaan pian. STATUS-palvelun kautta haetaan mm. apurahoja ja erityispätevyyksiä sekä palvelu toimii hammashoitajien ja suuhygienistien työpaikkojen hakupaikkana.

Pahoittelemme ongelmasta aiheutunutta vaivaa!

BLOGI


Jotta STAL olisi nykyisille ja tuleville jäsenille tuttu ja helposti lähestyttävä, päätimme aloittaa blogin, jossa kerromme kuluneen viikon tapahtumista ja asioista, joissa olemme pyrkineet jäsentemme asioita edistämään. Välillä puheenvuoro annetaan vieraileville tähdille. Tervetuloa blogin pariin!

Tulevia Denstalin koulutuksia

Tutustu tuleviin koulutuksiin Denstalin koulutuskalenterista: Koulutuskalenteri

Tulossa mm. Oikomisen sarjakurssi 1. ja 2., kaksipäiväiset koulutustapahtumat Oulussa ja Helsingissä sekä maksuttomia ammatillisia iltoja Lahdessa ja Seinäjoella. Lääkehoidon sekä hygienian verkkokurssit jatkuvat samaan tapaan tänäkin vuonna.

winter-598631_1920muok